Dru¿yna FC BANIAKI
Marcinek napisał:
Ale zrozumcie to, jak mamy graæ dwoma obroñcami to ja dziêkuje za gre, najlepiej wszyscy pójd¼my do przodu bo jeste¶my tak zajebi¶ci. Ma byæ 3 obroñców, nie obchodzi mnie to i tyle.
To dajcie kogo¶ innego na obrone. Jak narazie to nikogo z tej czwórki siê nie rozpatruje tylko Suchy chce wjebaæ mnie na obronê, tylko ¿eby jeszcze to ³adnie zargumentowaæ by³o. Ja jestem za 3 obroñcami, ale siebie na tej pozycji nie widze po prostu.
Marcinek napisał:
Dobra pierdole takie co¶ sami sobie grajcie na MZk i id¼cie wszyscy na atak. Najlepiej kurwa sam sobie stane w tyle
Dlaczego siê reszta dru¿yny nie wypowiada. Wymy¶lili¶cie sobie jedn± osobê na obronê i siê tak trzyma. Eryk mo¿e graæ w obronie, Raper, a ¿adnych argumentów co do obrony nie ma.
No to tyle, Eryk pewnie bedzie mówi³ ¿e nie mo¿e graæ na obronie bo nie mo¿e g³ow±, Raper za dobry, Jarek powie "dlaczego ja ?" i ka¿dy sobie pójdzie do przodu...
Mówie wam, to ju¿ nic nie ma sensu
Kowal jestes troche za wolny na lewa pomoc a po 2 lewa obrona nie oznacza ze musisz caly czas na niej stac raz ty albo marcin wyjsc mozecie wesprzec skrzydlowych i napastnika, a dalekie rzuty wolne jak i rozne mozesz wykonywac ty i wrocic na swoja pozycje za ktora ja uwazam ze jest ni± lewa obrona, takie jest moje zdanie
Ma byc jakas Sonda wiec ja stwierdzam tak :
BR-Panczo-zdziala wiecej na bramce niz w polu
LO-Kowal-napisalem wyzej
¦O-Krczak-Bardzo dobrze przecina i podania jak i zabiera pilki zawodnikom szczegolnie cechuje sie swoim zwrostem co pozwala mu kurewsko skutecznie odbierac gorne pilki glowa wedlug mnie na obronie najlepiej odbija glowka
PO-Marcin-szybki powrot jak i dokladne zauwazanie momentu kiedy moze grac bardziej ofensywnie a kiedy powinien zostac na obronie, dobrze tez rozgrywa pilke bokiem i potrafi uderzyc z dystansu
PS-Eryk-.....................
LS-Raper-szybki grajacy dobrze ofensywnie jak i defensywnie jego strzaly moga byc zabojcze z dystansu ale niech nie przesadza z nimi jego pozycja :] zmarnuje sie na obronie jego szybkosc i precyzja podan jak i strzalow
N-Jarek-jest sam na sam to to wykonczy badz z niesamowitego ostrego kontu potrafi udezyc celnie potrafi tez podac skrzydlowemu ktory mu odegra i sytuacja jest niemal 100% zadna inna pozycja nie wiem czy jest dla niego
tak ja glosuje.
PS: dla tumanow br-bramkarz, lo-lewa obrona, so-srodkowa obrona, po-prawa obrona, ls/ps-/lewy/prawy skrzydlowy, n-napastnik
i jak rapera nie bedzie to wedlug mnie kita na lewe skrzydlo badz obrone tu juz kwestia dyskusji Kowal vs Kita
Podpis: Eryk
Ostatnio edytowany przez Suchy (2010-08-05 14:04:15)
Dawajcie jeszcze powody dlaczego tak twierdzicie !
BR-Panczo - wiadome
LO-Kurczak - wiadome dlaczego obrona, ka¿dy wie jak czy¶ci
¦O-Kowal - za wolny jak na skrzyd³o, nadaje siê na ¶rodek, bedzie kontorolowa³ gre i pod³±cza³ siê pod akcje ofensywne jak Xabi Alonso
PO-Marcin - co on tutaj robi ?
PS-Eryk - szybki w chuj
LS-Raper - szybki, dobry, najlepszy w zespole
N-Jarek - kurewsko skuteczny
Na co?
A ustawienie;d To dobra
BR - Panczo
LO - Kowal
¦O - Marcinek
PO- To chyba ja albo Kurczak
Na pomocy Eryk a na ataku Jarek
Ostatnio edytowany przez kita94 (2010-08-05 13:47:45)
Was powali³o i to ca³kiem. Na ¶rodek obrony idealnie nadaje siê Kurczak. Ja na ¶rodku obrony to totalna pomy³ka.
I ja wam powiem dlaczego ja to widze.
BR- Panczo nie podlega dyskusji.
LO- ?
¦O- Kurczak, sprawdzi³ siê
PO- Marcinek, sprawdzi³ siê
LP- Kowal, bo gra³em i te¿ siê to sprawdzi³o
PP- Eryk, bo gra³ i te¿ siê sprawdzi³o
N - Jarek i te¿ siê sprawdzi³.
Dzisiaj zmienili¶my ustawienie i sami widzicie co siê dzia³o. I do tego krycie strefowe a nie bieganie za jednym zawodnikiem po ca³ym boisku bo gdzie siê tak do cholery gra? To wtedy po co s± ustawiane pozycje na boisku jak ka¿dy bêdzie lata³ gdzie chce za zawodnikiem. Tylko genialny kto¶ mo¿e takie co¶ wymy¶liæ. Dlatego s± strefy.
Marcinek napisał:
A Raper ?
LO na próbe?
Jak siê nie sprawdzi to ja przejdê automatycznie na LO i a on pójdzie za mnie na skrzyd³o. Bo ja ju¿ gra³em na lewej obronie i nie posz³o mi tak jak na lewej pomocy dlatego nie chce zmieniaæ pozycji na t± gdzie bêdê gorzej gra³, ale wtedy ju¿ tam zostane. Dopóki jego nie bêdzie bêdê gra³ na lewym skrzydle.