Drużyna FC BANIAKI
Marcinek napisał:
Ale zrozumcie to, jak mamy grać dwoma obrońcami to ja dziękuje za gre, najlepiej wszyscy pójdźmy do przodu bo jesteśmy tak zajebiści. Ma być 3 obrońców, nie obchodzi mnie to i tyle.
To dajcie kogoś innego na obrone. Jak narazie to nikogo z tej czwórki się nie rozpatruje tylko Suchy chce wjebać mnie na obronę, tylko żeby jeszcze to ładnie zargumentować było. Ja jestem za 3 obrońcami, ale siebie na tej pozycji nie widze po prostu.
Marcinek napisał:
Dobra pierdole takie coś sami sobie grajcie na MZk i idźcie wszyscy na atak. Najlepiej kurwa sam sobie stane w tyle
Dlaczego się reszta drużyny nie wypowiada. Wymyśliliście sobie jedną osobę na obronę i się tak trzyma. Eryk może grać w obronie, Raper, a żadnych argumentów co do obrony nie ma.
No to tyle, Eryk pewnie bedzie mówił że nie może grać na obronie bo nie może głową, Raper za dobry, Jarek powie "dlaczego ja ?" i każdy sobie pójdzie do przodu...
Mówie wam, to już nic nie ma sensu
Kowal jestes troche za wolny na lewa pomoc a po 2 lewa obrona nie oznacza ze musisz caly czas na niej stac raz ty albo marcin wyjsc mozecie wesprzec skrzydlowych i napastnika, a dalekie rzuty wolne jak i rozne mozesz wykonywac ty i wrocic na swoja pozycje za ktora ja uwazam ze jest nią lewa obrona, takie jest moje zdanie
Ma byc jakas Sonda wiec ja stwierdzam tak :
BR-Panczo-zdziala wiecej na bramce niz w polu
LO-Kowal-napisalem wyzej
ŚO-Krczak-Bardzo dobrze przecina i podania jak i zabiera pilki zawodnikom szczegolnie cechuje sie swoim zwrostem co pozwala mu kurewsko skutecznie odbierac gorne pilki glowa wedlug mnie na obronie najlepiej odbija glowka
PO-Marcin-szybki powrot jak i dokladne zauwazanie momentu kiedy moze grac bardziej ofensywnie a kiedy powinien zostac na obronie, dobrze tez rozgrywa pilke bokiem i potrafi uderzyc z dystansu
PS-Eryk-.....................
LS-Raper-szybki grajacy dobrze ofensywnie jak i defensywnie jego strzaly moga byc zabojcze z dystansu ale niech nie przesadza z nimi jego pozycja :] zmarnuje sie na obronie jego szybkosc i precyzja podan jak i strzalow
N-Jarek-jest sam na sam to to wykonczy badz z niesamowitego ostrego kontu potrafi udezyc celnie potrafi tez podac skrzydlowemu ktory mu odegra i sytuacja jest niemal 100% zadna inna pozycja nie wiem czy jest dla niego
tak ja glosuje.
PS: dla tumanow br-bramkarz, lo-lewa obrona, so-srodkowa obrona, po-prawa obrona, ls/ps-/lewy/prawy skrzydlowy, n-napastnik
i jak rapera nie bedzie to wedlug mnie kita na lewe skrzydlo badz obrone tu juz kwestia dyskusji Kowal vs Kita
Podpis: Eryk
Ostatnio edytowany przez Suchy (2010-08-05 14:04:15)
Dawajcie jeszcze powody dlaczego tak twierdzicie !
BR-Panczo - wiadome
LO-Kurczak - wiadome dlaczego obrona, każdy wie jak czyści
ŚO-Kowal - za wolny jak na skrzydło, nadaje się na środek, bedzie kontorolował gre i podłączał się pod akcje ofensywne jak Xabi Alonso
PO-Marcin - co on tutaj robi ?
PS-Eryk - szybki w chuj
LS-Raper - szybki, dobry, najlepszy w zespole
N-Jarek - kurewsko skuteczny
Was powaliło i to całkiem. Na środek obrony idealnie nadaje się Kurczak. Ja na środku obrony to totalna pomyłka.
I ja wam powiem dlaczego ja to widze.
BR- Panczo nie podlega dyskusji.
LO- ?
ŚO- Kurczak, sprawdził się
PO- Marcinek, sprawdził się
LP- Kowal, bo grałem i też się to sprawdziło
PP- Eryk, bo grał i też się sprawdziło
N - Jarek i też się sprawdził.
Dzisiaj zmieniliśmy ustawienie i sami widzicie co się działo. I do tego krycie strefowe a nie bieganie za jednym zawodnikiem po całym boisku bo gdzie się tak do cholery gra? To wtedy po co są ustawiane pozycje na boisku jak każdy będzie latał gdzie chce za zawodnikiem. Tylko genialny ktoś może takie coś wymyślić. Dlatego są strefy.
Marcinek napisał:
A Raper ?
LO na próbe?
Jak się nie sprawdzi to ja przejdę automatycznie na LO i a on pójdzie za mnie na skrzydło. Bo ja już grałem na lewej obronie i nie poszło mi tak jak na lewej pomocy dlatego nie chce zmieniać pozycji na tą gdzie będę gorzej grał, ale wtedy już tam zostane. Dopóki jego nie będzie będę grał na lewym skrzydle.